Huizenprijs Checker vandaag officieel LIVE!

Na onze ‘soft’ launch op 1 september, zijn we vandaag live met de vernieuwde site en nieuwe content!

Vanaf vandaag houden we je wekelijks op de hoogte van de (prijs)ontwikkelingen op de huizenmarkt, we belichten iedere vrijdag de grootste transactie van die week en bieden je al het andere nieuws met betrekking tot de Nederlandse woningmarkt. Mocht je bijvoorbeeld zelf van plan zijn om een huis te kopen, of te verkopen, biedt dit de mogelijkheid om te bepalen of dit vanuit een financieel perspectief het juiste moment is om dit te doen!

Daarnaast bieden wij natuurlijk de Huizenprijs Checker, onze geweldige tool waarmee je van ieder willekeurig huis in Nederland de marktprijs kunt bepalen, op ieder moment! Hoe het komt dat onze Huizenprijs Checker zo accuraat prijzen af kan geven, is te danken aan het feit dat onze database beschikt over realtime data van alle verkochte huizen, waardoor we op ieder gewenst moment een perfect beeld van de markt kunnen schetsen.

We hebben de HuizenPrijs Checker nu geïntegreerd op de blogsite – je vindt hem links van deze tekst – dus je komt nu nog sneller te weten wat je droomhuis zou moeten kosten!!

Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar je feedback, dus alle op- en aanmerkingen zijn meer dan welkom.

Met vriendelijke groet,
Het Huizenprijs Checker team

De nieuwe beta versie 0.4.0 is online

Met trost presenteren wij de nieuwste beta release van huizenprijschecker.nl. In deze nieuwe versie veel aandacht voor de presentatie van de site. Zo hebben wij nu één nieuw lettertype voor de gehele site uitgekozen dat prettiger leest op scherm. Daarnaast zijn wij terug gegaan naar 3 hoofdkleuren, zodat de site rustiger oogt. Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan deze nieuwe release.

Lees meer